yine mi pilav?!

HAAAAAYIIIIIIIIIR! Haykırmak istiyorum blogreader, dağlara taşlara, anlamalısın! Pilav değil yakındığım, severim aslında pilavı, oh yanında da yoğurt, 5 akşam üst üste yemişliğim vardır küçükken, çocukluk işte hah taktın mı takıyosun, çok da büyüğüm ya şimdi, teenage'im hahayt, manyağa gel konudan sapma, yakındığım yine ama yine sınavlarım!

Senede 6 defa bu ve benzeri yazıları görmen mümkün olacak, bilesin. Ama bu sefer toplucanak geliyolar: Tam tamına 18 taneler! Korkunç, değil mi? Sınav takviminde tek bir boşluk bile olmayan kısımdayız işte biz: 10 fm olmak ne de zormuş yahu! Dövesim geliyor bu tm'yi. Gerçi abilerimiz ablalarımız uyarmıştı bizi bu konuda ama zekiyiz ya çok 'fenci olacam ben' dedik mi kim tutar! Al sana fen ıııh! Bütün sınavlarımız aynı tm'lerle, ha pardon onların eksikleri var tabi, mesela fizik, kimya, biyoloji. Ama biz enayiyiz ya tarih de görürüz çatlak coğrafyacımıza da maruz kalırız. Peh, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu caaanım!

Yani anlayacağın dilo kaçar, 15 Ocak'a kadar da yüzümü, yok yazımı zor görürsün.

Dipnot: Coğrafyacı seneye gidiyomuş he, ha ha ha bizim coğrafyamızın olmayacağı sene gidiyo he, dalarım ben ona he. Başımın belası; kesinlikle tatlı değil, çoook acı, hele ki durumum içler acısı!

Yorumlar