jr. Bro

Sevgili blogreader, bunca zaman ayrı bi konuda bahsetmediğime şaştığım birşey geliyor yine: Ben bir hala adayıyım! Evet, benden 12 yaş büyük devasa abimi geçen yaz evermiştim hayırlısıyla. Miccer'a el sallıyoruz burdan, kendileri teşrif etmişlerdi düğüne.
5 Haziran'da sınavları bitirince yalvar yakar müdür yardımcısından -Ayşe Hoca, oh olsun ona, gitti de kurtuldum- izin alarak kına gecesine yetişmiş, gelin hanımın tek görümcesi olaraktan yerimi almıştım. Tıpkı Brezilya dizilerinde olduğu gibi entrikalı gelişmişti aslında düğün. Annemin istemeyiveresi gelmişti birden. Ama herşeye, herkese rağmen, babamın kot giymeme izin vermemesi sebebiyle sınav haftamın arasında koştur koştur baktığımız, herkesin bayıldığı mavimtrak elbisem ve ben düğüne gittik, eğlendik, horon teptik, ooh çok deliydi. Halbuki o gün benim için çok özeldi, yapmam gereken şeyler vardı, mesela okulun mezuniyet törenine katılıcaktım, mesela ordan kal-fest'e akıcaktım ama kader bi yerde, şş hop, kıymetini bil abi.

Sevgili junior da düğünden 2 ay sonra haberini aldığımız, ailemizin en küçüğü olma adayı. Herkes soruyo tabi ''Ne çabuk yahu, hmm yoksa..?'' diye ama pardon da tıbben gayet açık ve net arkadaşım, lütfen, hesapla istersen, cık cık. Doktorun hesabına göre beyefendiler 18 Mart'ta teşrif etmeyi planlıyorlarmış dünyamıza ama bakalım, merakla bekliyoruz. Doğru duydun, beyefendi, ne mutlu bana ki hep istediğim erkek kardeş, yeğen formasyonunda geliyor. Kendilerine hemen bi bütçe planlaması yaptım tabi, ilk hediyesi benden oldu, yoksa tutamıyordum kendimi, ama sakinleştim.

Ailemizin sakini olarak, genetik bağ tabi, kendileri de şimdiden yemeği çok seviyorlar, hatta doktorunun söylediğine göre gelişimi çok iyi ve cüssesi de 2-3 hafta ilerde seyrediyormuş. Küçük bir canavara hazır olmalıyız yani. Ultrason resimlerini de gördüm, bi yerde hareket çekiyo gibiydi, ha ha şakacı işte, halasına çekmiş. Ama surat muşmula tabi, o etli gıdıyı iple çekiyorum.

Abim anlatılması güç derecede bi haylazmış ufakken, umarım o açıdan çekmez ona, çünkü tarafımca çok şımartılacak, kudurmasın hınzır.

İsmi tam belli değil, yoğun tartışmalar ardından babamın isminin olmayacağına karar verildi, pek mesudum neyse ki. Efe veya Alparslan olabilir, kim bilir. Önerisi olan yazsın lütfen, bi kuşa bile ne kadar düşünüyoruz adını, benim yeğenim hepsini döver.

Ve doğunca, korkarım fazla yazamayacağım, zaten sınavlarımın tam ortasına düşecek velet, bi de yazarsam muhtemelen onu yazarım, sıkı tutun!

Coming soon...



Yaşlanıyoruz değil mi?

Yorumlar

  1. ayy yerim onu ben! benim kuzenim olamıyo ya, seninkine sardırdım dilocuk. (niye konu bebekten açılınca boyle küçültme ekleri kullanırız ki:P) şaka maka inşallah sağlıklı mı sağlıklı, mutlu mu mutlu bi bebek olur :)ki senin yeğeninden de başka bişey beklenmez zaten canım:)

    YanıtlaSil
  2. ehehh sagol canım inşallah, e tabi dilo farkı :d ama olsun benimki de senin yeğenin diyelim, ezik büzük küçük canlı, hem onu paylaşabiliriz yani paylaşılabilecek boyutta olacağa benziyo :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder