dök içini evladım

Bu sene de bitti!

Biraz geç kaldım tabi bunu söylemekte ama olsun, yeğenim bizde de ayrılamıyorum kendilerinden, soğudum internetten.

Yoruldum çok, hep "sınavlara rağmen okul başlasın" diyen ben bir daha dönmemek ümidiyle ayrıldım okuldan. Son son yine canım sıkıldı, daha doğrusu canımı sıktılar ama umrumda değiller. Ben onlara yardımcı olmak istedikçe onlar üstüme çullandılar, yapmadıklarımı yaptı saydılar, şimdi de arkamdan güzelce konuşabiliyolar.

Boğulmuşum meğer!

Benim yokluğumdan etkilenmeyecek insanların arkadaşlığına yokum ben. Gözüm açıldı biraz, eski saf değilim, eski dedikoducu hiç değilim, bunu gülerek okuduysan da, ne kadar ciddi olduğumun farkına varınca inanıcaksındır.

Bu seneyi yine pek beklemediğim bi takdirle kapadım. Her ne kadar etrafımdaki kimi şahsiyetler notlarım konusuna bana ettiklerini unutmuş, bir daha dile getirememiş olsalar da benim hafızam kuvvetlidir, duyurulur.

Hiç komik ve şakacı konuşmadım evet!

İçimi döktüm azıcık, hadi bakalım bi dahaki sefere.

p.s Kıvırcığım, her ne kadar yanında olamasam da, her ne kadar 9 gün önce kutlanmış olsa da, her ne kadar attığım mesajı tekrar edemesem de, iyi ki doğdun, iyi ki varsın! Benden kurtulamayasın :D

Yorumlar

  1. şimdi şöyle birşey var sayın lili (naber xD) artık takdir getirememen hususunda insanların sana inanmamasını istiyorum burdan xD len, her sene "alamıcam, böhüe" olup "aldım, yupiiee" oluosun, ne iş xD

    o değil de, başlamasın bence de, yani, okuldaki durumlarla alakası yok da, tatil güzel xD

    boğulcağına gez toz, koş, zıpla... adı özgür lili yazan bloga yazılabilcek son şey bunlar (: (ve bu sözler de nick'i pesimist olandan duyulabilecek son şeyler xD)

    her neyse, sıkma canını (: kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  2. lan depresyona girdin iyce bu ne döverler?!

    YanıtlaSil
  3. 1.si sayın mephisto, ben de dediğine artık inandığımdan farketmişindir ikinci dönem artık ahlanıp vahlanmadım.
    2.ye katıldım.
    3.sü ben koşup zıplıyorum zaten o konuda şüpheniz olmasın, azıcık ruhen pesimistleşmiş olabilirim ama hep içim kıpır kıpır.
    sen de iyi bak kendine dostum.
    sayın biglion,
    saçmalama lan bi yere kadar sıkkın olabilirim, ama ben liliyim, gülerim bilirsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder